Integrimet
Ne kemi zhvilluar paketa dhe shtesa që lehtësojnë përkthimet tuaja në platforma të ndryshme

Laravel, Yii2 dhe shumica e platformave të e-Commerce (Prestashop, WooCommerce, OpenCart, Magento)

Laravel - nxjerr dhe përkthe automatikisht vargjet

Translators Hive Laravel Autotranslate është një paketë për Laravel që ju jep mundësinë për të nxjerrë dhe përkthyer automatikisht tekste të papërkthyera nga skedarët e projektit tuaj me një komandë të vetme.

Instalimi
composer require translators-hive/laravel-autotranslate
Përdorimi
Regjistrohu

Konfiguro kredencialet e translators-hive.com api në skedarin tuaj .env

TranslatorsHiveEmail='your email here'
TranslatorsHivePassword='your password here'

Dhe në fund thjesht ekzekutoni komandën e mëposhtme me gjuhët e dëshiruara

php artisan th:translate es,bg,de,fr

Yii2 - nxjerr dhe përkthe automatikisht vargjet

Regjistrohu

woocommerce

Regjistrohu

karrocë e hapur

Regjistrohu

prestashop

Regjistrohu

magento

Regjistrohu