Zgjidhni Plani juaj

Abonime mujore fleksibël me veçori opsionale të rimbushjes

Abonohuni në planet tona të abonimit mujor dhe shijoni shumë përfitime
5.00EUR

Starter Subscription Plan

Starters

Starter Subscription Plan

 • 250 000 characters
 • 20 000 bonus characters
 • 30 days period
 • 120 API requests per minute
10.00EUR

Basic Subscription Plan

Basic

Basic Subscription Plan

 • 500 000 characters
 • 50 000 bonus characters
 • 30 days period
 • 120 API requests per minute
20.00EUR

Standard Subscription Plan

Standard

Standard Subscription Plan

 • 1 000 000 characters
 • 200 000 bonus characters
 • 30 days period
 • 120 API requests per minute
50.00EUR

Premium Subscription Plan

Premium

Premium Subscription Plan

 • 2 000 000 characters
 • 500 000 bonus characters
 • 30 days period
 • 120 API requests per minute
Mbushe abonimin tënd me më shumë kredite ose fillo vetëm me kredite të Planit me Parapagim
Starter EUR2.00

Gjithsej karaktere 10000
+1,000 bonus!

Basic EUR8.00

Gjithsej karaktere 100000
+15,000 bonus!

Standard EUR15.00

Gjithsej karaktere 500000
+50,000 bonus!

Premium EUR20.00

Gjithsej karaktere 1000000
+150,000 bonus!

Shembull numëruesi i karaktereve

Të dhënat tuaja përmbajnë 0 personazhet