Изберете Вашиот план

Флексибилни месечни претплати со опционални функции за надополнување

Претплатете се на нашите месечни планови за претплата и уживајте во голем број поволности
5.00EUR

Starter Subscription Plan

Starters

Starter Subscription Plan

 • 250 000 characters
 • 20 000 bonus characters
 • 30 days period
 • 120 API requests per minute
10.00EUR

Basic Subscription Plan

Basic

Basic Subscription Plan

 • 500 000 characters
 • 50 000 bonus characters
 • 30 days period
 • 120 API requests per minute
20.00EUR

Standard Subscription Plan

Standard

Standard Subscription Plan

 • 1 000 000 characters
 • 200 000 bonus characters
 • 30 days period
 • 120 API requests per minute
50.00EUR

Premium Subscription Plan

Premium

Premium Subscription Plan

 • 2 000 000 characters
 • 500 000 bonus characters
 • 30 days period
 • 120 API requests per minute
Надополнете ја претплатата со повеќе кредити или започнете само со кредити за припејд план
Starter EUR2.00

Вкупно знаци 10000
+1,000 бонус!

Basic EUR8.00

Вкупно знаци 100000
+15,000 бонус!

Standard EUR15.00

Вкупно знаци 500000
+50,000 бонус!

Premium EUR20.00

Вкупно знаци 1000000
+150,000 бонус!

Пример бројач на знаци

Вашиот влез содржи 0 ликови