Напредна услуга за машинско преведување

Translators Hive е преведувачка услуга која обезбедува брз, висококвалитетен, достапен и приспособлив превод на јазик. Ние користиме модели за длабоко учење за да испорачаме попрецизен и поприроден звучен превод од традиционалните статистички и преведувачки алгоритми засновани на правила.

Обидете се бесплатно сега
Зошто Translators Hive ?

Translators Hive всушност е многу подобра од само преведувачка услуга. Откако ќе имате преведен збор/фраза/текст преку нашата услуга, секогаш можете БЕСПЛАТНО да побарате ист превод со истиот јазичен пар. Тоа е точно! Ви ја даваме сопственоста на вашите барани преводи. Уште подобро - можете да ги менувате вашите преводи и да ја користите изменетата верзија во иднина - и повторно, ова е исто така бесплатно!

Рентабилно

Со моќта на машинско преведување, Translators Hive е многу поевтино отколку вашата содржина рачно да ја преведува професионален преведувач.

Скалабилни

Без разлика дали се работи за само неколку зборови или голем обем на текст, Translators Hive лесно се зголемува за да ги задоволи вашите потреби за превод со брзи и сигурни преводи.

Преводи што може да се уредуваат

Секој превод може да го уредува клиентот кој го побарал. Ова дава можност значително да ги подобрите преводите што ги користите.

Translators Hive Придобивки

Уживајте во целосната флексибилност на платформата со голем број функции

Паралелен превод

---

Повеќе опции за плаќање

---

Преведувачка библиотека

---

Одлична поддршка за корисници

---

Поддржани 113 јазици за превод
Afrikaans
Albanian
Amharic
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Basque
Belarusian
Bengali
Bosnian
Bulgarian
Catalan
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Corsican
Croatian
Czech
Danish
Dari
Dutch
English
Esperanto
Estonian
Farsi (Persian)
Filipino, Tagalog
Finnish
French
French (Canada)
Frisian
Galician
Georgian
German
Greek
Gujarati
Haitian Creole
Hausa
Hawaiian
Hebrew
Hindi
Hmong Daw
Hungarian
Icelandic
Igbo
Indonesian
Inuktitut
Irish
Italian
Japanese
Javanese
Kannada
Kazakh
Khmer
Kinyarwanda
Klingon
Korean
Kurdish
Kyrgyz
Lao
Latin
Latvian
Lithuanian
Luxembourgish
Macedonian
Malagasy
Malay
Malayalam
Maltese
Maori
Marathi
Mongolian
Myanmar
Nepali
Norwegian
Nyanja
Pashto
Polish
Portuguese
Portuguese (Portugal)
Punjabi
Querétaro Otomi
Romanian
Russian
Samoan
Scots Gaelic
Serbian
Serbian (Cyrillic)
Sesotho
Shona
Sindhi
Sinhala
Slovak
Slovenian
Somali
Spanish
Spanish (Mexico)
Sundanese
Swahili
Swedish
Tahitian
Tajik
Tamil
Tatar
Telugu
Thai
Turkish
Turkmen
Ukrainian
Urdu
Uyghur
Uzbek
Vietnamese
Welsh
Xhosa
Yiddish
Yoruba
Yucatec Maya
Zulu