Shërbimi i avancuar i përkthimit në makinë

Translators Hive është një shërbim përkthimi që ofron përkthim gjuhësor të shpejtë, me cilësi të lartë, të përballueshme dhe të personalizueshme. Ne përdorim modele të të mësuarit të thellë për të ofruar përkthim më të saktë dhe më të natyrshëm sesa algoritmet tradicionale të përkthimit statistikor dhe të bazuar në rregulla.

Provoni falas tani
Pse Translators Hive ?

Translators Hive është në fakt, një shërbim shumë më i mirë se thjesht një shërbim përkthimi. Pasi të keni përkthyer një fjalë/frazë/tekst nëpërmjet shërbimit tonë, gjithmonë mund të kërkoni të njëjtin përkthim me të njëjtën çift gjuhësh FALAS. Kjo është e drejtë! Ne po ju japim pronësinë e përkthimeve tuaja të kërkuara. Edhe më mirë - ju mund të modifikoni përkthimet tuaja dhe të përdorni versionin e modifikuar në të ardhmen - dhe përsëri, kjo është gjithashtu falas!

Me kosto efektive

Me fuqinë e përkthimit me makinë, Translators Hive është shumë më lirë sesa të përktheni manualisht përmbajtjen tuaj nga një përkthyes profesionist.

I shkallëzuar

Pavarësisht nëse janë vetëm disa fjalë ose vëllime të mëdha teksti, Translators Hive shkallëzohet lehtësisht për të përmbushur nevojat tuaja për përkthim me përkthime të shpejta dhe të besueshme.

Përkthime të redaktueshme

Çdo përkthim mund të modifikohet nga klienti që e ka kërkuar. Kjo jep mundësinë për të përmirësuar shumë përkthimet që përdorni.

Translators Hive Përfitimet

Shijoni fleksibilitetin e plotë të platformës me shumë veçori

Përkthim paralel

---

Opsione të shumta pagese

---

Biblioteka e Përkthimit

---

Mbështetje e shkëlqyer për klientët

---

Mbështeten 113 gjuhë përkthimi
Afrikaans
Albanian
Amharic
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Basque
Belarusian
Bengali
Bosnian
Bulgarian
Catalan
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Corsican
Croatian
Czech
Danish
Dari
Dutch
English
Esperanto
Estonian
Farsi (Persian)
Filipino, Tagalog
Finnish
French
French (Canada)
Frisian
Galician
Georgian
German
Greek
Gujarati
Haitian Creole
Hausa
Hawaiian
Hebrew
Hindi
Hmong Daw
Hungarian
Icelandic
Igbo
Indonesian
Inuktitut
Irish
Italian
Japanese
Javanese
Kannada
Kazakh
Khmer
Kinyarwanda
Klingon
Korean
Kurdish
Kyrgyz
Lao
Latin
Latvian
Lithuanian
Luxembourgish
Macedonian
Malagasy
Malay
Malayalam
Maltese
Maori
Marathi
Mongolian
Myanmar
Nepali
Norwegian
Nyanja
Pashto
Polish
Portuguese
Portuguese (Portugal)
Punjabi
Querétaro Otomi
Romanian
Russian
Samoan
Scots Gaelic
Serbian
Serbian (Cyrillic)
Sesotho
Shona
Sindhi
Sinhala
Slovak
Slovenian
Somali
Spanish
Spanish (Mexico)
Sundanese
Swahili
Swedish
Tahitian
Tajik
Tamil
Tatar
Telugu
Thai
Turkish
Turkmen
Ukrainian
Urdu
Uyghur
Uzbek
Vietnamese
Welsh
Xhosa
Yiddish
Yoruba
Yucatec Maya
Zulu